Showroom åbent

man-fre 9.00-15.00
Lørdag 10.00-14.00

Gundsø Markiser monterer din nye dansk producerede markise - Husk at vi yder 5 års garanti.
Ring for at aftale et møde med vores markise specialist

Book et konsulentbesøg

Kontakt os!

Danmarks bedste markise showroom, kom og se det store udvalg

Besøg vores showroom

Se de udstillede modeller. Åbningstider!

Hvem er Somfy?
Somfy er verdensledende inden for motorer og automatisering af solafskærmninger i boliger og bygninger. Siden Somfy blev etableret i 1969, har de været markedsledende indenfor motorer til solafskærmning.

 

Tahoma Switch
Med en Tahoma Switch fra Somfy gør du det enkelt, at håndtere boligen, via en App på din smart phone.
Med et enkelt tryk på din App kan du gøre det muligt, at styrre din markise, belysning, låge og varme, selvom du ikke er. Med en Tahoma box fra Somfy gør du det samtidig muligt at styre dine VELUX tagvinduer. Somfy Thoma kan også samarbejde med: Honeywell, Hitachi, Philips hue og Velux. 

Dan forskellige scenarier og skab et hjem som virkelig passer på dig.

 

io-homecontrol®
io-homecontrol® er en fremtidssikret måde at styre dit hjem på ved fx. at bruge din smartphone via en App. Du kan således styre din markise og eller screens mens du er på arbejde. Du styrer det blot ved et enkelt tryk på din smartphone. io-homecontrol® er også en fordel for dig som har en Tahomabox.

io-homecontrol® er den teknologi som Somfy har i den seneste generation af motorer! 

Du kan styre dit udstyr uden at behøve at rejse dig fra lænestolen. Det er den ideelle løsning til fjernbetjening af dine produkter!

krypteringsnøglen er eksklusiv for hver installation, hvilket giver sikker kommunikation mellem dine produkter, sådan så de forskellige scenarier har deres egen kode.
io-homecontrol® anbefaler vi til fjernbetjening og projekter hvor flere motoriserede produkter er prioriteret eller du planlægger at centralisere elektrisk udstyr fra andre producenter, f.eks. solafskærmning, tagvinduer, belysning eller varme.

 

RTS
RTS-teknologien anbefaler vi til hjem og bygninger, hvor der kun skal motoriseres nogle få produkter som f.eks. en enkelt eller to markiser, projekter hvor du ikke har til hensigt at tilføje flere motoriserede produkter i fremtiden.

 


© 2024 Gundsø Markiser A/S | Svalehøjvej 28 | 3650 Ølstykke | Telefon: +45 46 73 05 38 | E-mail: info@gundsoe-markiser.dk | Privatlivspolitik
 
Skriv dit navn og nummer, så ringer vi dig op.
Jeg accepterer privatlivspolitik
Skjul